Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Επενδύει στο μέλλον!!!


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαυρίου αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια πως δεν κάνει σπουδαία δουλειά μόνο όσον αφορά το αντρικό τμήμα, το οποίο από το 2010 αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία (Α2), όντας πάντα άκρως ανταγωνιστικός και με βλέψεις... άνωθεν, αλλά επενδύει και στο μέλλον, σχεδιάζοντας το κάθε χρόνο όλο και πιο μεθοδικά. 


Με τις ακαδημίες ενός συλλόγου να δείχνουν αφενός την υγεία του, αφετέρου να αποτελούν τον ζωτικής σημασίας πυρήνα του, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον, πόσω μάλλον σε περιόδους δύσκολες, το Λαύριο πιστεύει στη νέα γενιά, το δείχνει και το διαχειρίζεται αναλόγως, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα παιδικοεφηβικά τμήματα.Οι εγγραφές για τους μικρούς αθλητές, στις ακαδημίες του συλλόγου ξεκίνησαν και για φέτος. Από τις 18:30 έως και τις 20:30 καθημερινά θα βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Κοσμάς Ζαμπέλης για να τις κάνει. Οι ακαδημίες αφορούν αγόρια άνω των επτά ετών.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση σχετική, μπορείτε να απευθύνεστε στο κ. Κοσμά Ζαμπέλη. Τηλ. επικοινωνίας 6932204815.

Στέλλα Ταμβάκη
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου