Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Οι κορυφαίοι των 10 αγωνιστικών

 
Χριστούγεννα στην κορυφή της Α2 έκαναν η Νέα Κηφισιά και ο Φιλαθλητικός, οι οποίοι μοιράζονται την πρώτη θέση, με μόλις μια ήττα στο ενεργητικό τους. Μετά όμως και από τις δέκα πρώτες αγωνιστικές, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι κορυφαίοι παίκτες στις επί μέρους κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Στην πρώτη θέση των σκόρερ βρίσκουμε τον σέντερ του Ερμή Λαγκαδά Γιώργο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έχει... φορτώσει με 203 πόντους τα αντίπαλα καλάθια. Ο 32χρονος άσσος προηγείται και στην κατηγορία των κερδισμένων φάουλ με 85 συνολικά.

Στα ριμπάουντ, την πρώτη θέση κατέχει "πύργος" της Δόξας Λευκάδας Σάββας Μανούσος, με 88 "σκουπίδια" στο ενεργητικό του, ενώ πρώτος πασέρ είναι ο γκαρντ του Φιλαθλητικού Νίκος Γκίκας με 59 ασίστ.

Καλύτερος "κλέφτης" της Α2, είναι μέχρι στιγμής ο Νίκος Κατσαρές (Τρίκαλα) με 32, ενώ την πρωτιά στις τάπες μοιράζονται οι Θανάσης Αντετοκούμπο (Φιλαθλητικός) και Κρουμ Ντοιτσίνοφ (ΟΦΗ) με 11 κοψίματα.

Στα τρίποντα, ο Μίροσλαβ Τσουμπρίλο του Αρκαδικού είναι πρώτος με 25, ενώ στα δίποντα ο Βαγγέλης Καράμπουλας της Νέας Κηφισιάς με 57.

Τέλος, ο πολύπειρος και πάντα σταθερός σε απόδοση Γιάννης Κακιούζης του Λαυρίου, είναι ο κορυφαίος στη γενική αξιολόγηση με 704 μονάδες στο ενεργητικό του.

basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου