Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Από ξεγραμμένοι... Πρωταγωνιστές !!

Των Νίκου Βαγγέλη - Θωμά Κυρίτση

Η φετινή σεζόν ήταν μεταβατική για το Λαύριο, καθώς -κυρίως- λόγω της οικονομικής αφερεγγυότητας των διοικούντων, αποχώρισαν πρωτοκλασάτοι παίκτες του όπως ο Νίκος Ψυλέας, ο Βασίλης Κούνας, ο Ντίνος Σίννης, ο Γιώργος Τύρλας και ο Παύλος Καρβούνης.

Η ομάδα βρέθηκε κάποια στιγμή ξεκρέμαστη, όμως με υπομονή και σωστές επιλογές η κρίση ξεπεράστηκε, παρουσιάζοντας ανέλπιστα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Με ηγέτες τους Σάκη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Κακιούζη, οι οποίοι αν και ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη ανέκτησε σύντομα τη συνοχή και βρίσκοντας τα πατήματά του, διέγραψε πορεία αναπάντεχα θετική.
 
Ο Μιχάλης Περράκης και ο Γιώργος Ψωμαδέρης αναβαθμίστηκαν, ο Κώστας Πασχάλης επέστρεψε, ενώ αποκτήθηκαν οι Λυμπερόπουλος, Παγώνης, Τσίρος, Τρικαλιώτης και Χ. Κεσκινίδης, που μαζί με τους νεαρούς Δελλίδη, Φραντζέσκο και Φ. Κεσκινίδη, συνέθεσαν το φετινό ''παζλ''.
 
Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό, καθώς κατακτήθηκε το απίστευτο διπλό μέσα στα Τρίκαλα. Ο τραυματισμός του Γιάννη Κακιούζη δεν επηρέασε όσο αναμενόταν, ενώ η ομάδα στάθηκε όρθια παρά το μετέπειτα πλήγμα με τον παίκτη-αποκάλυψη, Χρήστο Λυμπερόπουλο και τη νέα απώλεια του Κακιούζη.

Ο Γιαννακόπουλος προφυλάχθηκε όταν αυτό ήταν αναγκαίο, κι έτσι παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο, αποτελώντας το ''βαρόμετρο'' του Χρήστου Σερέλη. Αποτέλεσμα όλων αυτών; Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, το Λαύριο φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 14 νίκες και 10 ήττες, γεγονός που γεμίζει με χαμόγελα όλα τα μέλη του... 


basketworld.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου