Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Τα... βραβεία της 16ης στροφής !!!

 
Μετά από την ψυχοβγαλτική ήττα στης Σέρρες την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα της πόλης μας πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις ολόκληρης της χρονιάς απέναντι στο Ψυχικό, κλέβοντας την νίκη κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο με Buzzer Beater του Ψωμαδέρη από το κέντρο.

Φυσικά η νίκη προήλθε από συνολική δουλειά όλων των παικτών της ομάδας μας με τον Χρίστο Σερέλη να δίνει χρόνο και ρόλο σε όλους. Ωστόσο κάποια μπασκετικά sites, όπως κάθε βδομάδα, απένειμαν τα... βραβεία της αγωνιστικής με τους πρωταγωνιστές της σαββατιάτικης αναμέτρησης να σαρώνουν !!!

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με το superbasket.gr ο Γιάννης Κακιούζης βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα και ο Γιώργος Ψωμαδέρης είναι ο " Hero Of The Night " της αγωνιστικής.


Γιάννης Κακιούζης

" Αν το ματς της ΑΕΚ με την Καβάλα δεν ήταν τόσο μεγάλης σημασίας, ο Γιάννης Κακιούζης θα ήταν MVP ολόκληρης της αγωνιστικής. Ο έμπειρος φόργουορντ / σέντερ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της πλούσιας καριέρας του, καθώς σκόραρε 37 πόντους με ασύλληπτα ποσοστά ευστοχίας (4/5 βολές, 15/17 δίποντα, 1/1 τρίποντο) και μάζεψε 12 ριμπάουντ. "

Γιώργος Ψωμαδέρης

" Πώς γίνεται ένας παίκτης που παρέμεινε… άποντος για 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα να γίνει ήρωας ολόκληρης της αγωνιστικής; Ρωτήστε τον Γιώργο Ψωμαδέρη, ο οποίος με το απίστευτο τρίποντό του από το κέντρο του γηπέδου «σκότωσε» το Ψυχικό στην εκπνοή, δίνοντας στο Λαύριο μια νίκη-χρυσάφι. "

Επίσης το basketblog.gr συμπεριέλαβε τον Γιάννη στην καλύτερη πεντάδα και ανακήρυξε τον Χρίστο Σερέλη Coach της αγωνιστικής.

Γιάννης Κακιούζης

" Για τη ποιότητα του έχουμε γράψει επανειλημμένως και σίγουρα είναι ευτύχημα για το Λαύριο ότι τον έχει στο δυναμικό του. Ο... αιώνιος έφηβος και υπερπολύτιμος φόργουορντ, αποτελεί βαρόμετρο για τους "κυανοκίτρινους" και από τη στιγμή που το Ψυχικό δεν κατάφερε να τον σταματήσει, ήταν επόμενο ότι θα έκανε μεγάλη ζημιά. Μπορεί ο Ψωμαδέρης με το απίστευτο... buzzer beater να ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στο Λαύριο, όμως ο έμπειρος Κακιούζης κράτησε σε όλο το ματς την ομάδα του, προσθέτοντας ακόμη μια επική εμφάνιση στο βιογραφικό του. 37 πόντοι (4/5 β., 15/17 διπ., 1/1 τριπ.), 12 ριμπ., 3 ασ. και κανένα λάθος, είχαν σαν αποτέλεσμα να... τινάξουν στον αέρα το σύστημα αξιολόγησης με 1470 μονάδες! "

Προπονητής της αγωνιστικής - Χρήστος Σερέλης

" Όσο δύσκολη ήταν η επιλογή των κορυφαίων παικτών, άλλο τόσο ήταν και αυτή του προπονητή της αγωνιστικής. Ο τίτλος όμως πάει στον τεχνικό του Λαυρίου, τόσο για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του, όσο και για τη σπουδαιότητα της νίκης επί του ισχυρού Ψυχικού. Με την καθοδήγηση του Σερέλη, το Λαύριο βαδίζει σε ασφαλή μονοπάτια τα τελευταία χρόνια στην Α2. Μπορεί φέτος να μην "χτυπάει" της πρώτες θέσεις, όμως παραμένει άκρως ανταγωνιστικό και επικίνδυνο, έχοντας την κατάλληλη "χημεία", η οποία έχει καλλιεργηθεί και αναπτυχθεί σωστά από τον Έλληνα κόουτς. Το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τη σωτηρία, μετά και την επιτυχία του περασμένου Σαββάτου, είναι έργο και του ικανότατου προπονητή του... "

Τέλος το gazzetta.gr επέλεξε τον Γιώργο στους κορυφαίους της 16ης στροφής του πρωταθλήματος χρήζοντας τον και MVP !!!

MVP ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

" Ο Γιώργος Ψωμαδέρης πέτυχε μόλις 3 πόντους κόντρα στο Ψυχικό... Ήταν όμως ο MVP τόσο του αγώνα, όσο και της αγωνιστικής, καθώς πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο buzzer beater και οδήγησε το Λαύριο σε μια σπουδαία νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 84-87 στα 4'' για τη λήξη. Ο Γιαννακόπουλος με βολές στα 3'' έκανε το σκορ 86-87, στη συνέχεια ο Σαμοθράκης έχασε τη μπάλα για το Ψυχικό και ο Ψωμαδέρης βρήκε την ευκαιρία να πετύχει ένα... απίστευτο buzzer beater και στη συνέχεια “πνίγηκε” στις αγκαλιές των συμπαικτών του αλλά και των φίλων του Λαυρίου που ήταν στο γήπεδο. "

Facebook Page:

--- > Basket Lavrio Fan < ---



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου