Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ο Σακελλαρίου στους κορυφαίους της αγωνιστικής !!!


Στον  συναρπαστικό πρώτο αγώνα, της πρεμιέρας της Α2 Ανδρών, με την νίκη της ομάδας μας επί του Εθνικού, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μπήκε δυνατά στην σεζόν με μια εξαιρετική εμφάνιση.

Σύμφωνα με το basketblog.gr ο δικός μας, Βαγγέλης Σακελλαρίου βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής:

Βαγγέλης Σακελλαρίου: " Ποδαρικό με το... δεξί έκανε ο 25χρονος γκαρντ στη νέα σεζόν, δικαιώνοντας τους ανθρώπους του Λαυρίου που τον κράτησαν στο ρόστερ. Με 24 πόντους (7/7 β., 4/8 διπ., 3/6 τριπ.) και 4 ριμπάουντ, ήταν ο κορυφαίος της επικράτησης των "κυανοκίτρινων" επί του Εθνικού. "

Επίσης ο Έλληνας γκαρντ σε συνέντευξη που έδωσε στην σελίδα του ΠΣΑΚ δήλωσε πως «Στο Λαύριο παίζουμε ο ένας για τον άλλον» !!!

Η συνέντευξη του Βαγγέλη Σακελλαρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:

Βαγγέλη, ξεκινήσατε νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Θεωρείς ότι η άμυνα που παίξατε στο ξεκίνημα του αγώνα, ήταν το στοιχείο που σας έδωσε τη νίκη;

«Η άμυνα είναι το μεγάλο μας όπλο και σίγουρα στο παιχνίδι με τον Εθνικό έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Νομίζω ότι ήταν το κλειδί της νίκης. Γενικώς όμως, υπάρχει χημεία στην ομάδα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, ότι ο ένας παίζει για τον άλλο».

Είσαι 25 ετών και έχεις φορέσει τη φανέλα 10 ομάδων. Πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για το μεγάλο άλμα μέσω του Λαυρίου;

«Αυτό είναι νωρίς να το συζητήσουμε, είναι αρχή της χρονιάς. Ότι καλό είναι να έρθει, ας έρθει. Τώρα σκέφτομαι μόνο το Λαύριο. Σε αυτή την ομάδα, έχω βρει το χώρο και το χρόνο που δεν είχα σε άλλες ομάδες. Με πίστεψαν, η διοίκηση, ο coach Σερέλης και στη συνέχεια οι συμπαίκτες μου και αυτό με χαροποιεί».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου; Κάνετε όνειρα ακόμη και για την άνοδο;

«Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας, να πετύχουμε τις νίκες, που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Την επόμενη αγωνιστική, παίζετε με τον Αρκαδικό. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

«Ο Αρκαδικός είναι μία σταθερή δύναμη στην Α2. Με τις μετεγγραφές που έχει κάνει, έχει δημιουργήσει ένα έμπειρο σύνολο και θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο εφετινό πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, έχοντας ως πρώτο στόχο, να παίξουμε καλή άμυνα, που θα μας δώσει ρυθμό και στην επίθεση. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου