Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Χρήστος Σερέλης: "Έχουμε μόνο να κερδίσουμε..."

 
Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή περιμένει το Σάββατο (18/10) το Λαύριο, το οποίο φιλοξενείται στη Τρίπολη από τον πανίσχυρο Αρκαδικό. Οι "κυανοκίτρινοι" μετά τη νίκη στη πρεμιέρα επί του Εθνικού, έχουν ανεβασμένο ηθικό και ψυχολογία ενώ αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος τη συνάντηση με τους Αρκάδες, κάτι που επισήμανε και στις δηλώσεις του στο basketblog ο Χρήστος Σερέλης:

"Εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε τη πρώτη αγωνιστική στην έδρα μας το κάναμε... Έχουμε τώρα μπροστά μας ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, στο οποίο όμως δεν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε καλά τη δυναμική του Αρκαδικού και τη ποιότητα του ρόστερ του, το οποίο αποτελείται από έμπειρους και μεγάλους παίκτες όπως ο Νίκος Χατζής και πιστεύω ότι από το συγκεκριμένο ματς έχουμε μόνο να κερδίσουμε...", τόνισε ο προπονητής του Λαυρίου και πρόσθεσε: "Είναι ένα ματς με παντελή έλλειψη άγχους και πίεσης και πρέπει να το απολαύσουμε και να ωφεληθούμε από αυτό, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα".

Η προετοιμασία του Λαυρίου ολοκληρώνεται σήμερα, με το τεχνικό τιμ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και όλους τους παίκτες να λαμβάνουν κανονικά μέρος στη προπόνηση...

basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου