Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σακελλαρίου-Κακιούζης στους κορυφαίους!!!

Το Λαύριο πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας του Ερμή Λαγκαδά 82-76, σε ένα συγκλονιστικό ματς με ανατροπή !!!

Στους κορυφαίους, σύμφωνα με το superbasket.gr και το basketblog.gr βρίσκονται 2 παίκτες του Λαυρίου, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση, και ο Γιάννης Κακιούζης που είναι σταθερά ο ποιοτικός Κακιούζης που όλοι ξέρουμε !!!



Αναλυτικά:

"Βαγγέλης Σακελλαρίου: Η άνοδός του στα τελευταία παιχνίδια είναι αλματώδης και στο μεγάλο ντέρμπι επιβίωσης με τον Ερμή Λαγκαδά ήταν ο καταλύτης για το Λαύριο. Ο άλλοτε διεθνής με τις "μικρές" εθνικές μας ομάδες γκαρντ, σταμάτησε στους 27 πόντους με 2/3 βολές, 8/9 δίποντα και 3/4 τρίποντα, κάνοντας πραγματικά τη διαφορά με την απίστευτη ευστοχία του."

"Γιάννης Κακιούζης: Αποτελεί... ευτυχία για το Λαύριο το να έχει στο ρόστερ του ένα παίκτη της κλάσης του έμπειρου πλέον φόργουορντ. Στη "χρυσή" νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά ο Κακιούζης πρόλαβε σε 26 λεπτά συμμετοχής να πετύχει 21 πόντους με τρομερά
στατιστικά (2/3 β., 8/11 διπ., 1/1 τριπ), ενώ είχε και 7 ριμπ., 1 ασ. 3 κλ. Aπλά υπέροχος..."

Επόμενη αγωνιστική (14η, 01/02):
 
Λαύριο – Αρκαδικός
 
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου