Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Συνεντεύξεις μετά την νίκη επί της Λευκαδας (+vid)

 
Μετά την μεγάλη νίκη της ομάδος του Λαυρίου, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ βρέθηκε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές Βαγγέλη Σακελαρίου και Διονύση Γιαννακόπουλο και τους ζήτησε από μία δήλωση.
Διονύσης Γιαννακόπουλος
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Μία μεγάλη νίκη σήμερα κόντρα στη Λευκάδα. Η ομάδα είναι κάθε αγώνα και καλύτερη. Πού οφείλεται αυτή η επιτυχία της ομάδας;

Διονύσης Γιαννακόπουλος: Η ομάδα έχει μία ήττα. Έχουμε 6-1. Πιστεύω ότι το 55 που δείχνει στο ταμπλό. Γενικά η καλύτερη άμυνα που έχουμε στο πρωτάθλημα είναι το μυστικό της επιτυχίας, και από ό,τι φαίνεται, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα εάν παίζεις σαν ομάδα. Σήμερα ο ένας, αύριο ο άλλος. Εγώ χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, χαίρομαι να βλέπω τα παιδιά να διασκεδάζουν, τον κόσμο στο γήπεδο, τους μικρούς φίλαθλους. Δεν κοιτάω τίποτα παραπάνω, πραγματικά δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Δεν κοιτάω τίποτα παραπάνω από το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι στο γήπεδό μας. Το πιο εύκολο είναι να μας πάρουν οι χαρές και τα πανηγύρια και να λέμε «ομαδάρα» και τα λοιπά, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να κερδίσω το επόμενο παιχνίδι, τίποτε άλλο.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Οι γενικοί στόχοι της ομάδας; Έχετε θέσει κάποιους στόχους δηλαδή από την αρχή της χρονιάς; Να πλασαριστείτε πιο ψηλά;

Διονύσης Γιαννακόπουλος: Δεν υπάρχει πλασάρισμα πιο ψηλά, εγώ απλά είδα ότι όπως είναι το υλικό της ομάδας, το οποίο είναι με παιδιά με μικρό μέσο όρο ηλικίας γενικά, με στόχο να παίξουν μπάσκετ. Πιστεύω είναι η καλύτερη ομάδα που μπορεί να τους δώσει αυτή την ευκαιρία. Να είναι καλά, το εκμεταλλεύονται, προσπαθούν στην προπόνηση, κάνουν πρωινές προπονήσεις για να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στόχος της ομάδας…
Εμένα μου αρέσει που παίζουμε ωραίο μπάσκετ και ελπίζω να βελτιώσουμε τα ματς που παίζουμε. Εάν αυτό είναι για να βγούμε πρώτοι, να βγούμε πρώτοι. Αν είναι για να παίζουμε, ας παίζουμε. Εμένα με ενδιαφέρει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος και το μυαλό μας συγκεντρωμένο, γιατί βλέπετε τα παιχνίδια τα κερδίζουν οι ομάδες και όχι οι παίχτες. Έχουμε παίξει με ομάδες, οι οποίες έχουνε παίξει και έχουν δείξει ότι είναι πάρα πολύ καλύτερες από εμάς, σαν μονάδες πάντα, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Δουλεύουμε για να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.
Βαγγέλης Σακελαρίου.
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Βαγγέλη 35 πόντους σήμερα. Λένε ότι κάποιοι βλέπουν το καλάθι σαν δακτυλήθρα άλλοι σαν βαρέλι; Εσύ μάλλον έκανες το δεύτερο!

Βαγγέλης Σακελαρίου: Το σημαντικό για εμάς είναι ότι αρχίσαμε πάλι από την άμυνά μας. Θεωρώ ότι κρατήσαμε αυτή την ομάδα με τόσο επιθετικό ταλέντο, τόσο έμπειρους παίχτες στους 55 πόντους. Για εμάς αυτό είναι το κέρδος. Έβαλα σήμερα 35 πόντους, αλλά το θέμα είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Αυτό κρατάμε.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Οι στόχοι σας; Έχετε θέσει κάποιους στόχους σαν ομάδα;

Βαγγέλης Σακελαρίου: Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, την επόμενο Σάββατό. Μετά από αυτό, κοιτάμε για το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Έτσι πάμε, βήμα-βήμα και βλέπουμε. Από την αρχή έχουμε θέσει να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Οι φίλαθλοι παίζουν ρόλο που έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται πολλοί πλέον, εδώ στο Κλειστό Γυμναστήριο;

Βαγγέλης Σακελαρίου: Σίγουρα μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Δίνουν το παρόν κάθε Σάββατο, δείχνουν ότι πιστεύουν την ομάδα και τους ευχαριστούμε πραγματικά. Μακάρι να συνεχίσουν να έρχονται, να παίζουμε και εμείς ωραίο μπάσκετ, να γουστάρουμε, να τους αρέσει που μας βλέπουν. Μαζί τους μπορούμε κάθε Σάββατο να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Δείτε βίντεο ενάμιση λεπτό πριν την λήξη του αγώνα:

 

Σχετικά άρθρα: Γ.Σ. Λαυρίου - Δόξα Λευκάδας 72-55





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου