Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Στους κορυφαίους ο Γιαννακόπουλος !!!

 
Η ομάδα της πόλης μας έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν πετυχαίνοντας 4 νίκες σε 5 αγώνες με βασικό της όπλο φυσικά την ομαδικότητα που χαρακτηρίζει τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα basketblog.gr και superbasket.gr ο Σάκης Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που ξεχώρισε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

" Σταθερή αξία και ποιότητα. Σπουδαίος παίκτης, από τους σημαντικότερους της Α2, ξεδίπλωσε για ακόμη μια φορά στο παρκέ τις αρετές του και με 26 π. (2/3 β., 6/6 διπ., 4/5 τριπ.), 5 ριμπ., 7 ασ. 1 κλ. (tendex 1.075), έσπρωξε το Λαύριο σε ακόμη μια μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά επί του Ψυχικού. " (basketblog.gr)

" Τρομερά πράγματα και από τον φυσικό ηγέτη του Λαυρίου, που αδικείται από τους 41 πόντους του Ροδοστόγλου, γι” αυτό και δεν είναι MVP της αγωνιστικής. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος είχε απίστευτο οίστρο απέναντι στο Ψυχικό και μια all around εμφάνιση άλλαξε τις ισορροπίες του ντέρμπι και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Λαυριωτών. Το κοντέρ του έγραψε 26 πόντους με 2/3 βολές, 6/7 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; " (superbasket.gr)

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου