Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Οι δηλώσεις μετά την νίκη επί της Βέροιας !!!

 
Μετά τους πλέον καθιερωμένους πανηγυρισμούς η ΠΟΛΗ ΜΑΣ βρέθηκε με τους δύο προπονητές του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη και Κώστα Πασχάλη, αλλά και με τον πρόεδρο της ομάδος, για να μας πουν μερικά λόγια για την τρομερή φετινή επιτυχία τους.
Χρήστος Σερέλης, Προπονητής Γ.Σ.Λαυρίου
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ : Πολύ καλή εμφάνιση η σημερινή κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας και με έναν πολύ καλό Σακελλαρίου όπως και στον προηγούμενο αγώνα. Είχαμε και ελλείψεις σήμερα όμως.

Χρήστος Σερέλης: Όντως, ο Σάκης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλά στην άμυνα και δυσκολευτήκαμε στην αρχή, στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλή άμυνα και ο Βαγγέλης έτσι όπως παίζει είναι μια βοήθεια για οποιαδήποτε ομάδα. Έβαλε και πάλι αρκετούς πόντους (45π). Όλα πάνε καλά, εύχομαι υγεία να έχουμε γιατί είχαμε έναν μικρό τραυματισμό του Σάκη (σ.σ. αρχηγός ομάδας Διονύσης Γιαννακόπουλος). Εύχομαι να είναι καλά για να παίξει στο επόμενο παιχνίδι και βήμα βήμα πάμε μπροστά.
Κώστας Πασχάλης, Βοηθός προπονητή
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ : Kόουτς, μια μεγάλη νίκη σήμερα κόντρα στην Βέροια η οποία σας δυσκόλεψε αρκετά στο 1ο ημίχρονο. Πού οφείλεται αυτή η καλή απόδοσή σας;

Κώστας Πασχάλης: Η αλήθεια είναι πως μας δυσκόλεψε μέχρι το 25 περίπου, ήταν κοντά η Βέροια και διεκδικούσε το παιχνίδι στα ίσα. Κάποια στιγμή ξυπνήσαμε επιτέλους, έστω και καθυστερημένα και παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τόσο καιρό. Από εκεί πήραμε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, ξεφύγαμε στο σκορ και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Πιστεύω πως δεν ήμασταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε έτοιμοι και το αποτέλεσμα ήταν αυτό , το παιχνίδι να πάει έτσι. Τέλος καλό όλα καλά, κρατάμε τη νίκη και πάμε στο επόμενο παιχνίδι, μας ενδιαφέρει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ : H παρουσία του κόσμου παίζει ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας;

Κώστας Πασχάλης: Σίγουρα, δεν το συζητώ. Για το Λαύριο και για μία ομάδα περιφερειακή στην ουσία, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι είναι κοντά μας, μας στηρίζει και μας υποστηρίζει, και τον θέλουμε δίπλα μας και στην συνέχεια, τον έχουμε ανάγκη.
Κώστας Αθανασόπουλος, Πρόεδρος Γ.Σ. Λαυρίου
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ : Kύριε Πρόεδρε, η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια!

Κώστας Αθανασόπουλος: Έχουμε συνέχεια, έχουμε υγεία, είμαστε αγαπημένοι όλοι οι παίχτες, προπονητές, διοίκηση και οι φίλαθλοι τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ που βρίσκονται κοντά μας. Έχουμε υγεία και δύναμη μέσα στο Λαύριο, πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Όπως πληροφορηθήκαμε έχασε ο Εθνικός στην Τρίπολη και είμαστε μόνοι στην κορυφή, θέλουμε δύο (2) παιχνίδια να κλείσουμε μέχρι τις γιορτές και πρώτα ο Θεός να τα κερδίσουμε και αυτά και να παραμείνουμε στην κορυφή.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ : Tι στόχους έχει θέσει η διοίκηση για φέτος; Έχετε στο μυαλό σας ακόμα και την άνοδο στην Α1, αν έρθει;

Κώστας Αθανασόπουλος: Αν έρθει καλώς να έρθει. Όταν ξεκινήσαμε το καλοκαίρι στόχος μας ήταν η παραμονή στην Α2. Πατάμε στο έδαφος και δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Θέλω να πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι , καθώς έχουμε δει ήδη όλες τις ομάδες, είναι έξι (6) ομάδες η ΚΑΒΑΛΑ που την θεωρούμε σούπερ ομάδα για την κατηγορία μας, και πέντε (5) ομάδες που είμαστε όλες λίγο πολύ το ίδιο. Αν έχουμε λίγη τύχη και υγεία με τις εμφανίσεις που βλέπει και ο κόσμος τις οποίες κάνουμε και ειδικά μέσα στο Λαύριο, πιστεύω πως θα είμαστε και εμείς στους διεκδικητές για την άνοδο στην Α1.

 

1 σχόλιο:

  1. Έρχομαι από το Κορωπί και παρακολουθώ όλους τους αγώνες της μάδας σου . Μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική πορεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή