Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Της μοίρας το παιχνίδι...


Είναι από τα παιχνίδια που… δεν θες να είσαι στην άλλη πλευρά της όχθης. Από αυτά που όμως θα έδινες τα πάντα για να βρίσκεσαι στην… σωστή πλευρά. Το Λαύριο έκανε το απίθανο αφού κέρδισε το Ψυχικό (89-87) με τρίποντο του Γιώργου Ψωμαδέρη (σ.σ.: το μοναδικό του καλάθι στο παιχνίδι) από τη σέντρα (!) στην εκπνοή του αγώνα.

Τι κι αν δεν είχε τη μπάλα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης; Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη έκλεψε τη μπάλα (θύτης ο Βαγγέλης Σακελλαρίου) και με τον πρώην “Ψυχικιώτη” (σ.σ.: αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα την αγωνιστική περίοδο 2010-11) να ευστοχεί στο τρίποντο της χρονιάς (μέχρις στιγμής) πανηγύρισε ένα δίποντο – βάλσαμο.

Κι όλα αυτά μία βδομάδα μετά την ψυχοβγαλτική ήττα στις Σέρρες, εκεί όπου οι “κυανοκίτρινοι” είχαν ξανά την ευκαιρία να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, με σαφώς πιο ορθόδοξο τρόπο.
Η μοίρα τα έφερε έτσι όμως ώστε να χάσουν ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο είχαν την τελευταία επίθεση υπό καλές προϋποθέσεις και να κερδίσουν αυτό που έμοιαζε… χαμένο.

Όταν ο Σάκης Γιαννακόπουλος ευστόχησε (κατά λάθος) στη δεύτερη ελεύθερη βολή που σούταρε με 4” να απομένουν για τη λήξη, όλοι είχαν πιστέψει πως ο επίλογος είχε γραφτεί.

Όλοι πλην ενός

ebasket.gr

 Facebook Page:--- > Basket Lavrio Fan < ---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου