Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

" Θα είναι... υποψιασμένος ο Κόροιβος "

 
Τα πανηγύρια για τη μεγάλη νίκη του Λαυρίου επί του Ψυχικού ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τους "κυανοκίτρινους" περιμένει τώρα ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Κόροιβο. Το ερώτημα είναι εάν θα καταφέρει το Λαύριο να επαναλάβει τον... άθλο της περασμένης αγωνιστικής και να ρίξει στο καναβάτσο ακόμη έναν από τους διεκδικητές της ανόδου στην Α1...

"Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από ότι αυτό με το Ψυχικό, γιατί τώρα ο Κόροιβος θα είναι... υποψιασμένος για τη δυναμική μας", δήλωσε χαρακτηριστικά στο basketblog.gr, ο τεχνικός του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης και πρόσθεσε σχετικά με τη Σαββατιάτικη (1/3) εντός έδρας αναμέτρηση: "Πρόκειται για ένα δεύτερο σερί πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ναι μεν έχει ανέβει η ψυχολογία μας μετά τη νίκη επί του Ψυχικού, όμως ανεβασμένη θα είναι και η ψυχολογία του Κοροίβου, ο οποίος "πάτησε" στη δεύτερη θέση με αυτή την επιτυχία μας και πλέον αύξησε τις πιθανότητες του για άνοδο. Εμείς είχαμε βάλει ως στόχο μια τουλάχιστον νίκη στα δύο αυτά εντός έδρας ματς με ισχυρούς αντιπάλους. Καταφέραμε τη πρώτη και τώρα θα κυνηγήσουμε τη δεύτερη, προκειμένου να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της σωτηρίας μας. Άγχος πάντα υπάρχει, όμως τώρα πιστεύω ότι πρέπει να είναι περισσότερο εποικοδομητικό...".

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, όπως των Γιάννη Κακιούζη και Γιώργου Ψωμαδέρη, οι οποίοι ακολούθησαν πιο συντηρητικό πρόγραμμα λόγω καταπόνησης, όμως από σήμερα άπαντες θα τεθούν στη διάθεση του κόουτς Σερέλη.

basketblog.gr

Σχετικά άρθρα:



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου