Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Ανασαίνει» καλύτερα

 
Νίκος Βαγγέλης

Μπορεί να ξεκίνησε με μεγάλο διπλό στην Τρίπολη, όμως κάπου στη… μέση το Λαύριο έχασε τον προσανατολισμό του και εμφανίσεις του για αρκετές αγωνιστικές ήταν μέτριες.

Έτσι, λοιπόν, κάποια στιγμή η ομάδα του Χρήστου Σερέλη βρέθηκε με το κεφάλι στη… γκιλοτίνα, κινδυνεύοντας άμεσα με υποβιβασμό στη Β” Εθνική, όμως η αντίδραση ήταν εξαιρετική και πλέον η ανάσα κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα!

Μετά από την ήττα στο τελευταίο σουτ από την ισχυρή Καβάλα, το διπλό στο Κοντόπευκο απέναντι στην ΚΑΠ αποτέλεσε το εφαλτήριο για τις δύο εντός έδρας νίκες-χρυσάφι κόντρα σε Ερμή Λαγκαδά και Αρκαδικό, που «καραδοκούσαν».

Ο μεγάλος ηγέτης Σάκης Γιαννακόπουλος εξακολουθεί να κουβαλάει το μεγαλύτερο «βάρος», έχοντας ως συνοδοιπόρο του τον πάντα συνεπή στο ραντεβού του με το σκοράρισμα, Γιάννη Κακιούζη. Ο Μιχάλης Περράκης  παραμένει πολύτιμος με το μακρινό του σουτ και το πάθος του σε κάθε διεκδίκηση, ενώ σημαντική αγωνιστική άνοδο παρουσιάζει ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ο Παναγιώτης Τσίρος και ο Γιώργος Ψωμαδέρης βοηθούν όσο μπορούν, ο Σάββας Μανούσος είναι σημαντικός, αν και ενίοτε παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του, ενώ ο νεαρός Μιχάλης Χατζόπουλος έρχεται από τον πάγκο και δίνει λύσεις.

Το Λαύριο έχει 7 νίκες σε 14 παιχνίδια και αίσθησή μας είναι πως σύντομα θα κάνει και τις υπόλοιπες 3-4 που χρειάζονται για να εξασφαλιστεί η παραμονή. Η ποιότητα είναι αρκετή και η ανάκαμψη αποτελούσε μονόδρομο.

superbasket.gr

Facebook Page:--- > Basket Lavrio Fan < ---


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου