Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Οι κορυφαίοι της 20ης αγωνιστικής !!!

Η ομάδα της πόλης μας, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2, απέδρασε με το διπλό από την Βέροια παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Παρά την απουσία του Γιάννη Κακιούζη και ουσιαστικά χωρίς τον Σάκη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, το Λαύριο κατάφερε να πάρει την νίκη.

Σύμφωνα με το superbasket.gr, το basketblog.gr και το gazzetta.gr, ο δικός μας, Βαγγέλης Σακελλαρίου βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής έχοντας μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την, εκτός έδρας, νίκη της ομάδας μας !!!

Βαγγέλης Σακελλαρίου (Λαύριο)

" Ο Σάκης Γιαννακόπουλος δεν ήταν σε θέση να μπει στην… φωτιά λόγω του τραυματισμού του, κι έτσι τη διαφορά έκανε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, που ανέλαβε εκτελεστικό ρόλο, τελειώνοντας τον αγώνα του Λαυρίου στην Βέροια με 22 πόντους (6/9 ελεύθερες βολές, 5/10 δίποντα, 2/2 τρίποντα) και 6 ριμπάουντ σε 24 λεπτά συμμετοχής. "

" Ο 24χρονος γκαρντ του Λαυρίου έπαιξε και για τον απόντα Κακιούζη, αλλά και για τον ανέτοιμο Γιαννακόπουλο που δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε... Με 22 πόντους (6/9 β., 5/10 διπ., 2/2 τριπ.), 6 ριμπ. και 1 ασίστ, έκανε τη... διαφορά στη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία του Λαυρίου στη Βέροια επί του Φίλιππου. "

Επίσης, προπονητής της αγωνιστικής ανακηρύχτηκε ο Χρίστος Σερέλης, ο οποίος παρά τις απουσίες στο ρόστερ του κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του Λαυρίου σε ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

" Λίγοι περίμεναν ότι με τόσα προβλήματα και απουσίες, το Λαύριο θα πέρναγε νικηφόρα από τη Βέροια. Ο επί χρόνια κόουτς των "κυανοκίτρινων" όμως, έχει τον τρόπο να παίρνει το 100% από όσους παίκτες έχει στη διάθεση του και σίγουρα η εξαιρετική απόδοση της ομάδας, έστω και χωρίς τους Κακιούζη και ουσιαστικά τον Γιαννακόπουλο (αγωνίστηκε λίγο λόγω τραυματισμού), οφείλεται κυρίως στον Έλληνα προπονητή. Ο Σερέλης οδηγεί για ακόμη μια χρονιά το Λαύριο με σταθερά βήματα στη παραμονή του στη κατηγορία και δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισε η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν, είναι μια σπουδαία επιτυχία. "

Facebook Page:

Επόμενη αγωνιστική (21η, 29/04):

Γ.Σ. Λαυρίου – Α.Ε.Κ.


 
Σχετικά άρθρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου