Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Οι κορυφαίοι της 3ης αγωνιστικής !!!

 
Η ομάδα της πόλης μας, έχει πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα σεζόν στην ιστορία της και με την Σαββατιάτικη νίκη επί του Ηρακλή έκανε το 3 στα 3, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το βασικό όπλο του Λαυρίου αποτελεί η άμυνα του, που εγκλωβίζει τον αντίπαλο, περιορίζοντας τον επιθετικά.

Σύμφωνα όμως με το basketblog.gr και το superbasket.gr, κάποιοι παίκτες ξεχώρισαν, και οι δικοί μας Βαγγέλης Σακελλαρίου και Μιχάλης Περράκης, αντίστοιχα, βρίσκονται στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής.

Βαγγέλης Σακελλαρίου: " Διανύει περίοδο φόρμας και το επιβεβαιώνει σε κάθε ματς. Ο γκαρντ του Λαυρίου είχε καταλυτική παρουσία και στη νίκη επί του Ηρακλή (τρίτη συνεχόμενη) καθώς αποτέλεσε τη βασική απειλή για το αντίπαλο καλάθι (23 π. με 7/7 β., 5/10 διπ., 2/8 τριπ.). Στα αξιοσημείωτα τα 10 ριμπάουντ που μάζεψε (είχε και 2 ασ., 1 κλ.), ενώ αν είχε αποφύγει τα 5 λάθη θα είχε αγγίζει το τέλειο! "

Μιχάλης Περράκης: " Μπορεί να τέλειωσε το ματς με μηδέν ριμπάουντ και στη στατιστική να είχε μόνο σκοράρισμα, όμως έκανε αρκετή αθόρυβη δουλειά, παίζοντας με δυναμισμό και πάθος απέναντι στην αξιόλογη φροντ λάιν του Ηρακλή. Παράλληλα, είχε 15 πόντους με 3/3 ελεύθερες βολές και 4/4 τρίποντα. Καθόλου άσχημα… "

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου