Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσμα σε... τελικό

Μετά την αγωνιστική αδράνεια του περασμένου Σαββάτου, λόγω της αναβολής της αναμέτρησης με το Παγκράτι, η Νίκη Βόλου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και υποδέχεται στην έδρα της το Λαύριο, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλοί που παραμένουν χωρίς νίκη στο ενεργητικό τους χαρακτηρίζουν την προσεχή αναμέτρηση σαν "τελικό" και με ανακοίνωση τους καλούν όλους τους φιλάθλους, οργανωμένους και μη, να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Ζαφειρούδη. Η ανακοίνωση - κάλεσμα αναφέρει:

"Η μεγάλη προσπάθεια της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 συνεχίζεται. Τα όνειρα της ομάδας και των φιλάθλων μας δεν σταματούν εδώ. Η διοίκηση του Συλλόγου στηρίζει απόλυτα τον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος και πιστεύει στις δυνατότητες τους, που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζονται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.
Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας έχει χαρακτήρα τελικού, όπως άλλωστε και όλοι οι μετέπειτα αγώνες του πρωταθλήματος. Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος μικρούς και μεγάλους, όπως και τους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων μας, το Σάββατο 1/12 στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στον κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του Γ.Σ. Λαυρίου.

Από την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ ανακοινώνεται, ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Γ.Σ. Λαυρίου. Η τιμή των εισιτήριων είναι 5 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14) και από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, καθημερινά μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 1:00μ.μ. Την ημέρα του αγώνα από τις 3:30μ.μ. στο εκδοτήριο του γηπέδου θα υπάρχουν εισιτήρια στην τιμή των 7 ευρώ".

basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου