Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Όλα τα βλέμματα στο Λαύριο!!!

Οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο στην αυριανή (Σάββατο) 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της   Α2, με τα λεγόμενα... φαβορί να αναμένεται εύκολα η δύσκολα να επικρατήσουν. Εξαίρεση αποτελούν δύο παιχνίδια που κρύβουν και όλο το... ζουμί της ημέρας από άποψης ενδιαφέροντος και αναφερόμαστε στις αναμετρήσεις της Αμαλιάδας και του Λαυρίου. Αναλυτικά:

ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Το σημαντικότερο από πλευράς βαθμολογικού αλλά και αγωνιστικού ενδιαφέροντος παιχνίδι διεξάγεται στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος φιλοξενεί τον Ερμή Λαγκαδά. Οι γηπεδούχοι αν και νεοφώτιστοι έχουν μπει αρκετά δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα και με την ποιότητα των νέων τους αποκτημάτων έχουν σαν στόχο να σπάσουν το αήττητο των "πρασίνων". Ο Κόροιβος θα παραταχθεί πλήρης, καθώς επιστρέφει στα παρκέ ο Τόμιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Η ομάδα του Λαγκαδά θα αντιπαρατάξει τον νεανικό ενθουσιασμό της αλλά και την σταθερότητα που την διακρίνει στην απόδοση της. Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στις... λεπτομέρειες και αναμφίβολα ο νικητής θα έχει βάλει πλέον γερές βάσεις για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής του στη κατηγορία.

ΛΑΥΡΙΟ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το δεύτερο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι που θα εμφανιστούν πλήρης μετά από αρκετό καιρό - καθώς θα έχουν στη σύνθεση τους και τον περσινό πρώτο σκόρερ τους, Γιάννη Κακιούζη - έχουν τον πρώτο λόγο, όμως η τελευταία τους εμφάνιση στου Ζωγράφου προβλημάτισε. Αντίθετα η "Αγία" προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί του Παγκρατίου που έχει ανεβάσει αισθητά την ψυχολογία της ομάδας, η οποία δείχνει ότι έχει αρχίσει και... συνηθίζει στην απουσία του Κορωνίδη.

Πηγή: http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=112596:2012-11-09-13-55-11&catid=32:a2&Itemid=14

Η ομάδα μας χρειάζετε την υποστήρηξη μας.
Όλοι στο Γήπεδο!!
Ο αγώνας ξεκινάει στις 5.00 μ.μ. στο Κλειστό του Λαυρίου!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου