Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αφιέρωμα για τη σεζόν 2013-14

 
Το Σάββατο οι 14 ομάδες της Α2 θα πάρουν θέση για την έναρξη της νέας σεζόν. Ενός πρωταθλήματος που αναμένεται να είναι αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με πέρσι σε αγωνιστικό επίπεδο. Η ποιότητα με την άφιξη αρκετών αθλητών από την Α1 έχει ανέβει, ενώ έντονο είναι για ακόμη μια χρονιά το νεανικό στοιχείο, που προσδίδει δύναμη και ενθουσιασμό. Φαβορί και αουτσάιντερ για την άνοδο υπάρχουν κάθε φορά, όμως η μεγάλη μάχη θα δοθεί για την αποφυγή του υποβιβασμού. Φέτος δεν θα υπάρχουν (εκτός δραματικού απροόπτου) ομάδες όπως η Δόξα Λευκάδας, η Νίκη Βόλου, ή το Ηράκλειο, που πέρσι ήταν "πεσμένες" από τον πρώτο γύρο. Ο συναγωνισμός θα είναι πολύ πιο έντονος, το ίδιο και η αγωνία... Εδώ και χρόνια άλλωστε το πρωτάθλημα της Α2 είναι από τα πλέον συναρπαστικά και ενδιαφέροντα στην Ελλάδα και καλό θα ήταν κάποια στιγμή οι αρμόδιοι να το αναδείξουν στον βαθμό που του αξίζει! Καλή σεζόν να έχουμε...

ΛΑΥΡΙΟ

Από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Το Λαύριο κράτησε σχεδόν ανέπαφο τον βασικό του κορμό (που σφύζει από ποιότητα και εμπειρία) και σκοπεύει να συνεχίσει την περσινή επιτυχημένη συνταγή. Χωρίς άγχος για πρωταθλητισμό να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται και αν καταφέρει να... τρυπώσει στα υψηλά σκαλοπάτια του πίνακα. Σίγουρα δεν θα κινδυνέψει...

Προπονητής: Χρήστος Σερέλης

Παρέμειναν: Σάκης Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Περράκης, Γιώργος Ψωμαδέρης, Γιάννης Κακιούζης, Χρίστος Χασάπης, Παναγιώτης Τσίρος, Φίλιππος Κεσκινίδης.

Πήρε: Σάββας Μανούσος (Δόξα Λευκάδας), Βαγγέλης Σακελλαρίου (ΑΕΝΚ), Κώστας Μουμπάρακ (Αιγάλεω), Μιχάλης Χατζόπουλος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Δημήτρης Βανδώρος (Πέραμα)

Έφυγαν: Νίκος Μακρομιχάλης (Πεντέλη), Χρήστος Λυμπερόπουλος (Ίκαροι Σερρών), Σταύρος Τρικαλιώτης (Μαρκόπουλο), Μιχάλης Φρατζέσκος (ΑΟ Γαλατσίου), Κώστας Πασχάλης (αποσύρθηκε), Φαίδωνας Παγώνης (Εθνικός), Χρήστος Κεσκενίδης (Μαρκόπουλο), Μιχάλης Δελίδης (Στρατώνι).

basketblog.gr

Facebook Page: ---> Basket Lavrio Fan < ---
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου