Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Στους κορυφαίους Γιαννακόπουλος - Μουμπάρακ !!!

Το Λαύριο, με την νίκη στο ουδέτερο γήπεδο της Βούλας, επί των Ικάρων κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο δικός μας, Σάκης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανακηρύχτηκε "Hero of the night" απο το superbasket.gr ενώ, βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της 2ης αγωνιστικής σύμφωνα με το basketblog.gr.


Σάκης Γιαννακόπουλος: " Κόντρα στους αξιόμαχους Ικάρους Σερρών, το "πολυβόλο" των "κυανοκίτρινων έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Να σκοράρει και να πασάρει. 25 πόντοι (6/7, 5/8, 3/6, 2 ριμπ., 6 ασ., 7 κερδισμένα φάουλ, η πολύτιμη συνεισφορά του στη δεύτερη σερί νίκη της ομάδας του. "

HERO OF THE NIGHT

" Όσο περνούν τα χρόνια τόσο ωριμάζει και πλέον δείχνει ακόμα καλύτερος ακόμα και από πέρυσι. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος δεν ήταν απλά πρώτος σκόρερ της ομάδας του Λαυρίου στην αγχωτική επικράτηση επί των Ικάρων Σερρών. Οι 25 πόντοι και οι 6 ασίστ του δεν ήταν τόσο ο λόγος που τον φέρνουν στη συγκεκριμένη θέση, όσο τα κρίσιμα καλάθια που πέτυχε και η ηγετική στόφα που είχε όταν κρίθηκε το παιχνίδι. "

 
"Παίκτης - Κλειδί" χαρακτηρίστηκε και ο Κώστας Μουμπάρακ, ο οποίος δείχνει να έχει βρει τον ρυθμό του, και να πυροβολεί αδιακρίτως από τα 6,75.

"Το Λαύριο τα βρήκε... σκούρα κόντρα στους Ικάρους, όμως ο... αθόρυβος Κώστας Μουμπάρακ έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα του με την ευστοχία του από τη γραμμή των 6.75, πετυχαίνοντας 15 πόντους με 5/6 τρίποντα."

Σχετικά άρθρα: Συνέντευξη Σάκη Γιαννακόπουλου, Γ.Σ. Λαυρίου - Ίκαροι Σερρών 86-83 (+photo)

Facebook Page: ---> Basket Lavrio Fan < ---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου