Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σ. Γιαννακόπουλος: "Στο τέλος θα κριθούμε"

Το Λαύριο πέτυχε τη 2η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2 κατηγορία, καθώς επικράτησε και των Ικάρων Σερρών με σκόρ 86-83.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, ήταν ο Σάκης Γιαννακόπουλος, ο οποίος σημείωσε 25 πόντους με 6/7 βολές, 5/8 δίποντα και 3/6 τρίποντα.

Ο 30χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) για την μεγάλη νίκη της ομάδας του, τους στόχους της, τις φιλοδοξίες του αλλά και το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Ψυχικό.

Σάκη, ήσουν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με τους Ικάρους Σερρών. Ποιο ήταν το "κλειδί" της νίκης;

"Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι τώρα, είναι η ομοιογένεια. Πραγματικά μας βοηθάει πολύ. Στο ματς με τους Ικάρους, ξεκινήσαμε νωθρά αλλά στη συνέχεια, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και καταφέραμε να κερδίσουμε".

Ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι αλλά και της ομάδας σου;

"Η ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και αρκετές υποψήφιες για άνοδο. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Οι δικοί μου στόχοι, συμβαδίζουν με την ομάδα. Δηλαδή, να υπάρχει καλό κλίμα, να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ και στο τέλος θα δούμε εάν είμαστε επιτυχημένοι".

Πιστεύεις ότι αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη της καριέρας σου και τη νέα σεζόν θα κάνεις το μεγάλο άλμα;

"Δεν το σκέφτομαι τώρα αυτό. Σκοπός μου είναι, να είμαι κάθε χρόνο καλύτερος. Σκέφτομαι μόνο την εφετινή χρονιά".

Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Ψυχικού, η οποία μάλιστα, είναι αήττητη. Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα του αγώνα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην ψυχολογία σας, όσο και στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων σας;

"Σίγουρα το παιχνίδι στο Ψυχικό, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μετά τις νίκες που κάναμε, θεωρώ πως τα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Ψυχικό και Αμαλιάδα, αποτελούν crash test για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα εφέτος".
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου