Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει...

 
Του Νίκου Βαγγέλη
 
Τα οικονομικά προβλήματα και οι αποχωρήσεις των μεγάλων του αστεριών είχαν δημιουργήσει την εντύπωση πως το Λαύριο θα αποτελούσε "σάκο του μποξ" για τις ομάδες της περσινής Α2. Αντ' αυτού, οι εναπομείναντες παίκτες του Χρήστου Σερέλη φρόντισαν να εκπλήξουν τους πάντες, κι όχι απλά σώθηκαν από τον... πρώτο γύρο, αλλά βρίσκονταν διαρκώς στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.
 
Με τον πιο ώριμο από ποτέ, Σάκη Γιαννακόπουλο, να πραγματοποιεί all around εμφανίσεις και να αποτελεί το... πρώτο βιολί στην καλοκουρδισμένη ορχήστρα, οι Λαυριώτες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και φέτος ευελπιστούν να έχουν ανάλογη -αν όχι και καλύτερη- πορεία στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Ο βασικός στόχος επιτεύχθηκε, καθώς παρέμεινε το "alter ego" του Γιαννακόπουλου, Γιάννης Κακιούζης, που αποτελεί έναν από τους καλύτερους ψηλούς της Α2,  ενώ το ίδιο συνέβη επίσης με τους Μιχάλη Περράκη, Γιώργο Ψωμαδέρη, Παναγιώτη Τσίρο και Φίλιππο Κεσκινίδη.

Μεγαλύτερη απώλεια ήταν αυτή του παίκτη-αποκάλυψη της περασμένης χρονιάς, Χρήστου Λυμπερόπουλου, ενώ κούνησαν επίσης μαντήλι αρκετοί πρωτοκλασάτοι: Νίκος Μακρομιχάλης (Πεντέλη), Χρήστος Σταύρος Τρικαλιώτης (Μαρκόπουλο), Κώστας Πασχάλης (σταμάτησε), Φαίδωνας Παγώνης (Εθνικός), Χρήστος Κεσκενίδης (Μαρκόπουλο) και Μιχάλης Δελίδης (Στρατώνι).

Οι προσθήκες ήταν καλά μελετημένες. Στην φροντ λάιν είχαμε την άφιξη του Σάββα Μανούσου, ο οποίος πέρυσι "έβγαλε μάτια" με την φανέλα της Δόξας Λευκάδας, ενώ αποκτήθηκε και ο "μπόμπερ" του Αιγάλεω, Κώστας Μουμπάρακ, ο οποίος πέρυσι εντυπωσίασε στην Α2. Αξιόλογη περίπτωση είναι και αυτή του ταλαντούχου φόργουορντ, Μιχάλη Χατζόπουλου, καθώς και αυτή του Δημήτρη Βανδόρου. Καλή μεταγραφή, που πέρασε στα... ψιλά και αυτή του Βαγγέλη Σακελλαρίου.

Ρόστερ

Παναγιώτης Τσίρος  / 30 / 1,82 / πλέι μέικερ
Βαγγέλης Σακελλαρίου / 24 / 1,95 / πλέι μέικερ
Δημήτρης Βανδώρος / 20 / 1,90 / πλέι μέικερ
Φίλιππος Κεσκινίδης / 19 / 1,91 / σούτινγκ γκαρντ
Γιώργος Ψωμαδέρης / 32 / 1,90 / σούτινγκ γκαρντ
Χρήστος Χασάπης /18 / 1,88 / σούτινγκ γκαρντ
Κώστας Μουμπάρακ / 25 / 1,92 / σμολ φόργουορντ
Σάκης Γιανακόπουλος / 30 / 1,97 / σμολ φόργουορντ
Μιχάλης Περράκης / 27 / 2,06 / πάουερ φόργουορντ
Μιχάλης Χατζόπουλος / 20 / 1,98 / σμολ / πάουερ φόργουορντ
Γιάννης Κακιούζης / 35 / 2,05 / πάουερ φόργουορντ / σέντερ
Σάββας Μανούσος / 28 / 2,08 / σέντερ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Χρήστος Σερέλης

superbasket.gr


Facebook Page: ---> Basket Lavrio Fan < ---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου